BROUWERIJ

Jacobs

Brouwerij Jacobs
Zinkvalstraat 76, 2630 Aartselaar

Vaderdag

Vaderdag komt eraan en wat is er beter dan je vader te verrassen met een geschenk waar hij echt van zal genieten? Bij onze brouwerij hebben we iets speciaals voorbereid om deze Vaderdag onvergetelijk te maken!

Onze pakketten zijn samengesteld met liefde en bevatten een zorgvuldig geselecteerde mix van onze bieren, rechtstreeks vanuit onze brouwerij hier in Aartselaar.

Wat maakt onze bierpakketten zo speciaal? Elk bier is met passie gebrouwen, gebruikmakend van de beste lokale ingredi├źnten en traditionele brouwtechnieken die onze brouwerij uniek maken. Het is een kans om je vader te verwennen met de pure smaak en vakmanschap die alleen echte ambachtelijke bieren kunnen bieden.

Bestel vandaag nog een van onze Vaderdagpakketten en laat je vader weten hoeveel hij voor je betekent. Met onze bieren geef je niet alleen een geschenk, maar een ervaring van genot en waardering voor alle geweldige vaders daarbuiten.

Maak deze Vaderdag onvergetelijk met ons bierpakket – een proost op alle fantastische vaders!

Sfeerbeelden

februari 17, 2024

Klaar om rechtstreeks bij de brouwerij te bestellen?

Wij maken gebruik van functionele, analytische en/of marketing cookies om uw ervaring op onze website nog beter te maken en gepersonaliseerde advertenties te tonen. Lees het volledige overzicht in het Cookiebeleid.